logo

3x3 Macedonia

official FIBA 3x3 organiser

Добредојдовте на нашата веб страница!

2018-10-24 13:53:48

Задоволство ни е да Ви ја претставиме првата 3х3 страница во Република Македонија!

Задоволство ни е да Ви ја претставиме првата 3х3 страница во Република Македонија! 3x3 Мacedonia е официјален и ексклузивен организатор на 3х3 турнири на територијата на Република Македонија, под покровителство на Светската Кошаркарска Организација FIBA, како и Македонската Кошаркарска Федерација. Со нашата страница ќе бидете на чекор со најновите 3х3 случување во светот и кај нас, ќе можете да се информирате за наредните 3х3 турнири во Република Македонија, како и да пријавите екипа преку оваа страница. Се гледаме!

Share

FOLLOW 3x3 MACEDONIA